Ha választhat és pedig van választási lehetősége mindenkinek: szintetikus anyaggal vagy inkább természetes anyaggal kezelné magát ha mindkét gyógymód lehetséges a betegsége esetében?

A vegyi anyagok előállítása sajnos környezetszennyező. Ezzel ellentétben a homeopátia csak a természetben megtalálható anyagokból állítja elő a gyógyszerkincsét, ezeket a szereket ugyanaz a szakhatóság ellenőrzi és hagyja jóvá, mint az "allopátiás" (hagyományos) gyógyszereket (Országos Gyógyszerészeti Intézet-OGYI)! Tehát a homeopátia, annak ellenére, hogy régebben Magyarországon betiltották (elsősorban azért, mert az arisztokrácia gyógymódjának tartották) és az egészségügyi szakemberek elég nagy százaléka nem vagy nehezen fogadja el, egy működő természetes gyógymód és a világon az allopátiás gyógymód után a második helyen áll elterjedségben. (!!!)

Ha még mindig a szintetikus dolgok híve, akkor nézze meg ezt a kisfilmet (lent)! (Internet sebességtől függően várni kell esetleg egy-két percig, amíg betöltődik)

Ez csak fikció, de bekövetkezhet!

Gondoljunk az utódainkra, mert ha nem teszünk semmit a szennyezés megfékezése ellen, akkor hamarabb bekövetkezhet a katasztrófa, mint a levél keltezése.

A természet tönkretételéhez nagymértékben hozzájárult a foszilis energiák használata a megújuló energiák helyett. Minden az anyagiakról szól.

A homeopátia információ szinten és nem anyagi szinten működik, tehát már "fel van készülve a jövőre." Ha Ön is kipróbálná, de nem ismeri, kérje homeopátiás szakember tanácsát.